Ramul sau hardul amandoua au aceeasi simptome cand se duc..iti poati da seama la hard daca asculti si paraie mai tare mai mult ca sigur e hardul,, vezi daca ai 2 rami in laptop scoate-l pe unul si vezi daca se mai blocheaza daca da atunci scoate-l si pune-l la loc pe primul ce l-ai scos daca nu se mai blocheaza e cu unul din rami asta il poti incerca daca ai 2rami
E posibil sa fie procesorul, sa fie prea obosit procesorul. De la rami nu are cum sa fie. daca se arde un ram nu se mai deschide!
Mai este o chestie pe care am vazuta in urma cu vreo doua luni si acum mi-am amintit... e posibil sa fie de vina hard-ul. Fa-i un scan pentru bad sectors!
Am sa incerc, sa vad ce rezolv si poate primesti si funda! Multumesc!
Incearca sa-i schimbi pasta termoconductoare de sub radiatoarele de la procesor, placa video si northbridge...asa pateam eu la un assus si asa s-a rezolvat problema.Bafta
Nu are legatura cu parsta de la procesor, pentru ca temperatura procesorului nu depaseste 50 grade C*, cand aveam pc-ul aveam temperatura la 65 C* si tot nu se bloca, mergea greu dar nu se bloca!