| Pricocky a întrebat:

Am un laptop ( notebook ) HP G60 244DX. Laptop - ul, [ cu toate ca face parte din categoria pacatoaselor ( HP si ACER ) ] merge foarte bine, iti faci treaba cu el, sunt multumit pe deplin, dar, cand ma jucam si eu pe un site de socializare ( nu dau nume ), mi-a aratat ca trebuie sa il pun la incarcat, eu l-am pus dar nu imi arata ca se incarca. Am crezut ca este o eroare, ceva... Inainte sa se inchida, m-a atentionat ca are mai putin de 10% baterie. Mi-am dat seama ca la acea priza nu mergea incarcatorul, asa ca am incercat toate prizele din casa, dar cu esec. Chiar nu stiu ce problema are si ce e de facut. Mentionez ca tocmai ce l-am formatat. Mi-e frica sa nu se fi stricat de tot.

Răspuns Câştigător
| IulianP a răspuns:

Cel mai probabil s-a "busit" incarcatorul(caramida); am pati-to si eu acum ceva timp.
Incearca sa faci rost de un incarcator cu aceleasi specificatii(important este sa aiba acelasi numar de Volti, iar la Amperi pot fi mici diferente), si sa vezi daca-ti incarca laptop-ul.

4 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Asa cum spunea si Parintele, sunt mai multi factori care ar putea duce la asta. Cel mai bine mergi la un service cu laptop-ul si cu incarcatorul. Ei isi vor da seama imediat unde e problema! Succes!

| Parintele a răspuns:

1 Masoara voltajul incarcatorului. Sa dea cat scrie pe el. 2 Baterie defecta. 3 Un mosfet ars pe placa de baza. 4 Contact imperfect intre mufe.

| frikk a răspuns:

Schimbai bateria si incearca cu atentie pe ce site-uri mi te joci pot fi nu doar periculoase ci foarte periculoasesad

| Pricocky explică:

Multumesc tuturor pentru sfaturi! Imi vor fi de ajutor!