| ImDarkRaul4566 a întrebat:

Buna TPU, am un laptop si as vrea sa imi instalez rocket league, sper ca cineva sa raspunda, imi merge pe acest laptop? Specificatiile

Intel celeron N4020 CPU @ 1. 10GHz, 4, 0 GB RAM, Intel UHD Grapics 600 daca mai e nevoie de ceva specificatii va rog sa spuneti multumesc! funda raspunsului corect!

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=c2_7cs2Rec8
E cam ce ai tu ( placa video identica). Eu zic ca ai nevoie de un laptop mai bun. Procesoarele celeron de la Intel sunt facute doar pentru a sta pe net si Microsoft office. Pentru jocuri ai nevoie de ceva mai potent.

| ImDarkRaul4566 explică (pentru ClaudiuM1997):

Multumesc mult! imi pare rau ca ti am rapit din timp doar pentru intrebarea asta stupida... puteam cauta si eu si chiar ai dreptate!

5 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Nu

| NonZarek a răspuns:

Din start nu, laptopurile majoritatea nu sunt construite pentru gaming (indiferent ce joc e) ci pentru bussines sau filme etc. Dacă vrei special pentru gaming cauta un laptop dedicat pentru asta. Laptopul tău are un procesor foarte slab, nici măcar 2ghz nu are, nu vei avea șanse nici sa deschizi jocul. Fa un upgrade, dacă tot vrei sa joci joculețe care nu au grafica tip gta v, atunci cauta unul care are i5/i7 de la 3 ghz in sus și placa video bună pentru asa cev.

| ImDarkRaul4566 explică (pentru NonZarek):

Salut va voi raspunde la toti in parte... am experimentat asta am facut mici ajustarii nu vreau sa intru in prea multe detalii jocul merge finut stiu nu e pentru gaming deloc dar de ce sa ma dau batut cand pot incerca jocul cred ca merge in 50+ fps

| NonZarek a răspuns (pentru ImDarkRaul4566):

Poți încerca dar degeaba, procesorul e mult prea lent, asta spune specificația nu eu, plus placa video care nu face fata, dar dacă tu vrei, încearcă, înțeleg ca ești copil mai mic, de aia și vrei sa încerci neapărat deșii nu merge.