| george84 a întrebat:

Am un P4, placa de basa A8N sli SE, procesor pe 64bit, 2 G ram si placa video nVIDIA geforce 7600gs (de 256), sistem pe ddr1. mesita sa pun inca 1 G de ram si placa video mai buna, asa incat sa intru in zona de jocuri GTA 5, CS SOURCE, NFS HOT PURSUIT SAU RUN? VA MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNSURI

Răspuns Câştigător
| Twatwaffle a răspuns:

CS SOURCE, NFS HOT PURSUIT SAU RUN probabil poti juca si acum. GTA 5 in niciun caz, are/o sa aiba cerinte enorme, probabil va fi dependent de 4 fire de executie si minimum 2 GB ram + placa video noua ( GT5xx sau GT6xx sau 6k-7k de la Radeon ). Daca tot faci un upgrade, cand ai bani, vinde masinaria de acum si ia-ti ceva nou.

| george84 explică (pentru Twatwaffle):

Nu pot juca hot pursuit sau run, am pus inca 2 g de ram, acum am 4 g, pun placa video mai buna, poate poate... ce zici?

| Twatwaffle a răspuns (pentru george84):

Si procul tau e slab, asta-i problema.Cum sa-ti zic, degeaba iei o placa de 15 milioane daca procesorul tau o limiteaza. Poti cumpara o placa la 2-3 milioane si vezi cum se comporta...Insa 2-3 milioane dai, 2-3 face.

| george84 explică (pentru Twatwaffle):

Da, am priceput! il dau si pun dif 3 mil si iau dualcore! happy

| Twatwaffle a răspuns (pentru george84):

happy Intocmai.Atunci o sa poti pune si placi video mai serioase de care sigur n-o sa-ti para rau cand o sa vezi cum se descurca in jocuri.

4 răspunsuri: