| Skylimit a întrebat:

Am un PC foarte vechi. Vreau eu sa deschid calculatorul si dupa ce apas pe buton aud un bip dupa o secunda aud numai bip-uri. M-am uitat in manualul placii de baza si nu am gasit nimic. Incerc sa rezolv problema dar m-am gandit sa las aici o intrebare sa va dati cu parerea. Placa de baza este 775V88 Asrock

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Pai, poate sa fie de la RAM, la pc-ul nepotului meu era la fel, se auzeau beep-uri dupa ce apasa butonul, tot ce am facut a fost sa scot o placuta de ram, si apoi totul a mers bine, dar chestia ciudata este ca, dupa ce l-am pus inapoi totul mergea laughing

| Skylimit explică (pentru Frank51):

Am mai scos si pus inapoi pin-urile sau cum se numesc de la front panel si nu mai bipaia. in schimb black screen la monitor. Dupa am scos placa video (x1950 PRO) si am pus alta (9550). Deschid PC-ul vad errori grafice gen patrate verzi si gri. chestii de genu'. Am ajuns la concluzia ca placa video era de vina. Dar in orice caz. decat sa cumpar alta placa video mai bine incerc faza cu ram laughing. Am un HDD de 300 si un Pentium 4 2, 8 gHz. O sursa de 500W Si 1 GB ram (2 placute de 512). Daca nu merge sper sa gasesc o placa AGP 8x

| celmaismecherdinparcare a răspuns:

Pai trebuie sa l duci la un service ca poate nu e de la placa de baza