Da dar ca măsură de precauți supradimensionează răcirrea asta ca să fi sigur ca procesorul nu v asfârșii într-un norișor de fum, și recomand să nu te lăcomești la voltaje, deși tentația îi mare.De refulă nu recomand OC-ul că mare lucru nu obții; hai să zicem că mai scoți de la 2, 4Gz un maxim 2, 8 asta ca să fie procesorul stabil dar sincer mai bine nu.Eu în locul tău nu alegea=m platformă Intel pentru gamming ci amd din cauza costurilor la upgrade plus baneficiile plăcilor asrock care au ucc, ceea ce era o chestie mult mai sănătoasă decât oc-ul care este depășit ca tehnologie, forțeză componentele și le scurtează viața prin supraalimentare.Succes
Daca vrei sa-l duci pana in 3, 0 e ok, mai sus iti trebuie alt cooler sau chiar schimbarea sistemului de racire, am si eu tot procesor ca al tau.
Bafta!
Dar dc iti trebuie oc la quad core? -.- man poti duce orice joc, orice aplicatie. Lasal frate asa, oricum poti face oc fara probleme, eu imi duc dual coru la 80 grade si mi se rupe... deci 60-70 de grade nu-i bai!
80 de grade? nu imi sa cred, pentru un procesor si 60 este cam mult.
am ziso la misto, 80 grade e pentru gpu xD
Pe langa cooler, ventilatorul de sursa, cate ventilatoare de carcasa ai? Eu zic ca este posibil, insa oricum ai face tot se arde mai repede.
UnchiulRamiz întreabă: