| ella63 a întrebat:

Am un radiocasetofon și în spate are o mufa phone. La ce folosește? Se poate conecta la ea telefonul și să ascult la boxele radioului muzica din telefon?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Era bine daca puneai o poza sa vedem despre ce-i vorba. N-am vazut asa ceva!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Telefonul nu este construit ca sa il pui prin stație ca il arzi, este foarte sensibil, poti asculta muzică numai cu căsti.

| ella63 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc! Nu știam ce înseamnă acea mufa rotunda sub care scrie phones. Este pentru statie? Mufa pe care sa scrie aux, nu are. Dar are doua difuzoare și voiam să conectez telefonul la acest aparat că sa ascult muzica la difuzoarele lui. Se numește adyson (cd MP3 pll radio cassette player), dar cd playerul nu funcționează, la fel și cassette playerul. Doar radioul e în viața.

| Sofer a răspuns:

Dacă are usb sau auxiliar, poți asculta prin astea doua.

| ella63 explică (pentru Sofer):

Nu are usb și nici nu am văzut sa scrie pe undeva aux, ci doar phones ( unde se poate introduce o mufa jack), dar tocmai de asta am întrebat că nu știam care e rolul ei

| PainTech a răspuns:

Cel mai probabil e pentru boxe/căști.

| nicu991 a răspuns:

Ar fi trebuit macar sa mentionezi modelul. Poti foarte simplu sa navighezi prin meniul acelui casetofon si sa vezi ce optiuni de intrari/iesiri are. De obicei este specificat "AUX" pentru conexiune auxiliara de intrare ( mp3, telefon, ipod etc.) ori SW pentru subwoofer ( conexiunea facandu-se de obicei cu mufe RCA- rosu si alb).