Am net de la rds-rcs si am citit manualul dar nu am inteles mare lucru din el.
Ok. In esenta trebuie sa faci asa ceva.
0. Deconecteaza internetul corespunzator de la pc(dai deconectare) si scoti cablul din pc. Citeste apoi de 2 ori ce e mai jos, apoi incepi.
1. in cutie cu router-ul ai avut router-ul, cd-ul, un cablu cu 2 capete rj45, cablul de almentare, si manualele.
2. Intre pc si router, conectezi cablul cu cele doua capete rj45. In router, pui cablul in portul lan1. Deci o sa ai lan1-pc.
3. Cablul de la rds il pui la router in portul WAN.
4. Pui router-ul in priza.
5. Astepti 3 minute ca router-ul sa se initializeze.
6. Apesi la windows Start- scrii in casuta de cautare (Fara ghilimele): "cmd". in cmd scrii "ipconfig"(fara ghilimele). In lista asta cauti "Default Gateway". O sa gasesti o adresa de forma 192.168.x.y. Adresa asta e posibil sa fie scrisa si in manualul de la router, sub router sau in alte locuri.
7. Deschizi browser-ul si intrii pe adresa 192.168.x.y. Daca iti cere un utilizator si o parola, o cauti prin manuale sau vezi daca e scrisa sub router. oricum, vezi tu.
8. Acum esti in pagina de configurare de la router. Cauta pe acolo la configurarea WAN. Poti sa folosesti setup wizzard. Ideea e ca la configurarea adaptorului WAN trebuie sa alegi PPPOE. Pui utilizatorul si parola din contract si continui.
9. Salvezi setarile. Poti configura si ssid-ul de la wifi, securitatea, parola la wifi si restul. In rpicipiu acum router-ul e setat.