| IoNuTz96 a întrebat:

am un telefon cu touch LG KP502 si aseara pur si simplu am umblat pe el si mergea totul bine, apoi l-am lasat pe birou (nu l-am trantit sau bruscat ), am stat pe laptop si a venit o furtuna mare cu fulgere, apoi dimineata cand sa umblu pe el nu imi mai mergea touchscreen-ul, toate celalate butoane care sunt pe langa el adica butonu de deblocare, de volum, de foto, toate mergean doar touchu nu mergea, dar am observat ca daca il las, display-ul se intuneca, iar daca ating touch-u se lumineaza, ceea ce inseamna ca touchscreenul merge, dar cred ca sa dezechilibrat, adica nu mai stie cand apas intr-un loc ce comanda trebuie sa faca, cred ca acest lucru s-a intamplat din cauza furtunii, va rog mult, care se stie, spuneti-mi ce sa fac ca sa il repar, exista programe de echilibrare? sau cum? dau funda si vot! sad, MS mult TPU

14 răspunsuri:
| IoNuTz96 explică:

Timidd, fulgerele sunt niste forme ale naturii, candestete numai cati volti si ce putere de demagnetizare au cand trec pe deasupra casei tale

| IoNuTz96 explică:

Da il am in garantie pana expira abonamentu, il pot duce la reparat da nu am chef sa stau fara telefon pana il repara angry

| IoNuTz96 explică:

Si nici macar nu stiu pe unde am garantia, daca am pierdut-o sau nu, si am auzit ca uneori se si palteste ca sa ti-l repare

| IoNuTz96 explică:

L-am pus la incarcat si l-am si reaprins de vreo 10 ori si degeba, si telefon nou tot imi iau dar nu imi expira inca abonamentu decat in toamna sad

| ItachiUchiha a răspuns:

Daca nu ai inchis telefonul inseamna ca sa supraincarcat si de asta nu mai merge dar poti sa incerci sa il inchizi apoi sa il deschizi si poate merge sau sa il pui la incarcat.

Răspuns utilizator avertizat
| yonutz63991 a răspuns:

M-ai bine iti ieu un telefon la 4 mil jum(cu android cu toate cele-Samsung wave yhappy

| Jeniul87 a răspuns:

Pai o colega de-a mea are telefon ca si al tau, iar problema este ca si a ta de ex daca vreau sa dau la meniu se deschide la mesaje, Daca ai garantie mergi la magazinul de unde l-ai luat si ti-l repara, Fundaa?

| timidd a răspuns:

Ehhh s-a speriat si el de tunet, e si el mic hahahahaha

| Iuliana223 a răspuns:

Buna!
Daca inca ai garantie la el, ar fi mai bine sa mergi la magzinul de unde l-ai cumparat si sa te ajute putin.Asta poate fi si o defectiune din magazin pentru ca si eu am patit la fel si era defectiune din magazin...Vezi si tu!
Succes!

| claudiucip a răspuns:

Bai ai innebunit nu e de la furtuna in *** este de la telefon concluzia telefonul este o mare chinezerie am si eu unul la fel si aceeasi problema i-mi face nu stiu daca i-as schima touch-ul... Ar functiona?

| M1h41 a răspuns:

Asa a patit si un var de-al meu
dar de atunci nu la mai folosit
sia a facut schimb cu alt telefon

| Covrig_Alexandru_1998 a răspuns:

Da touchscrimul il platesti.eu am patit-o

| Cristina_Popescu_1997 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, doar ca la mine nu a fost din cauza furtunii.Sincer,habar-n-am de ce.Eu ma duc cu factura si garantia in magazin.Te sfatuiesc sa faci la fel. Nu conteaza ca astepti o perioada, mai bine decat sa nu mearga de loc(ca in cazul meu)