Timidd, fulgerele sunt niste forme ale naturii, candestete numai cati volti si ce putere de demagnetizare au cand trec pe deasupra casei tale
Da il am in garantie pana expira abonamentu, il pot duce la reparat da nu am chef sa stau fara telefon pana il repara
Si nici macar nu stiu pe unde am garantia, daca am pierdut-o sau nu, si am auzit ca uneori se si palteste ca sa ti-l repare
L-am pus la incarcat si l-am si reaprins de vreo 10 ori si degeba, si telefon nou tot imi iau dar nu imi expira inca abonamentu decat in toamna
Daca nu ai inchis telefonul inseamna ca sa supraincarcat si de asta nu mai merge dar poti sa incerci sa il inchizi apoi sa il deschizi si poate merge sau sa il pui la incarcat.
M-ai bine iti ieu un telefon la 4 mil jum(cu android cu toate cele-Samsung wave y
Pai o colega de-a mea are telefon ca si al tau, iar problema este ca si a ta de ex daca vreau sa dau la meniu se deschide la mesaje, Daca ai garantie mergi la magazinul de unde l-ai luat si ti-l repara, Fundaa?
Buna!
Daca inca ai garantie la el, ar fi mai bine sa mergi la magzinul de unde l-ai cumparat si sa te ajute putin.Asta poate fi si o defectiune din magazin pentru ca si eu am patit la fel si era defectiune din magazin...Vezi si tu!
Succes!
Bai ai innebunit nu e de la furtuna in *** este de la telefon concluzia telefonul este o mare chinezerie am si eu unul la fel si aceeasi problema i-mi face nu stiu daca i-as schima touch-ul... Ar functiona?
Asa a patit si un var de-al meu
dar de atunci nu la mai folosit
sia a facut schimb cu alt telefon
Si eu am aceeasi problema, doar ca la mine nu a fost din cauza furtunii.Sincer,habar-n-am de ce.Eu ma duc cu factura si garantia in magazin.Te sfatuiesc sa faci la fel. Nu conteaza ca astepti o perioada, mai bine decat sa nu mearga de loc(ca in cazul meu)
Farcas_Paul_1990 întreabă:
anonim_4396 întreabă: