Din intrebarea ta nu se intelege nimic!
Deci daca nu poti intra in pc ce vrei sa copi?
Frate daca ai fost la scoala poti invata ca o intrebare se poate subintelege iar daca totusi nu intelegi intrebarea este cum intru eu in pc daca am uitat parola.
P.S. Invata sa vorbesti corect gramatical "Deci daca nu poti intra in pc ce vrei sa copi?"
Dupa ce ca esti si prost tot tu esti cu musca pe caciula! Suge-o tare poate se va rezolva problema ta!
Ti-am dat report.
Drum bun de pe retele de socializare. Poate inveti sa te comporti.
Hahahahaha ce m-am speriat! Atunci mai suge-o odata pentru ca eu am vrut numai sa ajut!
Nu ma asteptam sa te speri. Taranii imputiti care nu au facut substantivul si subintelegerea verbului nu le e teama ca na ei sunt cei mai tari. Ai grija ca si mamei tale ii e rusine cu tine. Deci marsi de aici de imputit fara 4 clase.
O sa ajungi sa stergi cacatu din wc-URI.
Jet oceanic,.,,.,.,.,.,
Mai **** cu ochi de broasca prima data invata sa scrii, pe urma sa ma sugi pana iti face gura spuma!
Ca sa ma faci taran ar trebui prima data sa ma cunosti, afla ca locuiesc si eu in oras iar la wc n-o sa ajung ca deja sunt realizat, lucrez in strainatate si am si firma! Poate tu ai sa ajungi sa stergi cacatul din wc-uri, la cat de prost esti si nu te descurci cu un windows ))) Daca mai fac greseli este pentru ca vorbesc 3 limbi nu ca tine 1 si nici pe aia n-o vorbesti bine! Ar trebui sa te corectezi pe tine si pe urma sa faci pe desteptul cu altii...