| Rox95 a întrebat:

am windows 7 x32 bit,nu imi merg boxele si nici castile pentru ca nu am programul acela via audio hd deck,puteti sa imi dati un site de unde sa il downloadez, am cautat dar nu am gasit pentru windows 7x32 bit.
Multumesc.

10 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Ce placa de sunet ai? sau... ce placa de baza ai?
Pentru alte lucruri interesante despre calculatoare viziteaza si: http://www.tutorialepc.ro

| XtReMee a răspuns:

Ce model de placa de sunet ai

| 5IrOK a răspuns:

Inseamna atunci ca ori e placa de baza prea veche ori nu ai cautata ce trebuie
spune-mi ce placa de baza ai si te ajut cu placere.
astept...

| Rox95 explică (pentru 5IrOK):

Speakers High Definition Audio Device

| 5IrOK a răspuns (pentru Rox95):

Nu driverul de sunet...placa de baza ce marca estr? Asus, gygabite, asrock, msi daca aflii asta te ajut altfel nu stiu xun

Gygabite

De cand ai computerul?(an)?

2009
Conteaza si asta?
Stiu ca imi trebuie HD ADeck dar nu merge sa il instalez.

AHA...ai cd-ul de la placa de baza?
daca da il deschizi intr-o fereastra si cauti audio sau ceva de genul.dai click dreapta pe el te duci la compatibility..si dai acolo run comptibility mode si incerci de la windows xp service pack 3 pana la cat are si vezi daca merge
n-am avut niciodata gygabite..am lucrat numai cu Asus msi si biostar iar astra merg cu realteck
Nu stii din intamplare cum se numeste placa de baza9gigabyte si mai cum. uita-te pe cd cu drivere ca sa stiu ce sa caut pe net)

| 5IrOK a răspuns (pentru 5IrOK):

Am uitat sa zic trebuie sa gasesti pe cd un folder audio.dai dublu click pe el si cauti ceva gen setup sau audio driver(scrie in dreapte application) si te duci si faci aicu compatibility cum am zis maii sus