Uite aici un site care te poate ajuta:www.winconfig.pro.tc.Instalarea/reinstalarea oricărui sistem de operare nu se poate face în tot PC-ul numai eventual să formatezi complet HDD-ul. Eventual dacă vrei poţi să îl instalezi şî pe partiţia D alegând din meniul Setup pe ce partiţie să se instaleze(vei vedea când pui Cd-ul cu Windows), dar nu îţi recomand săai 2 Windows-uri pe HDD.
Nu ai cum sa "reinstalezi" in tot PCul un windows... il poti instala pe o partitie anume.
daca intrebarea ta este cum poti instala pe o partitie anume, cand intri in bios acolo, iti va aparea norma C unde e instalat windows, dai format la C si se instaleaza automat acolo. daca ai HDDul mic da, instalezi windowsul pe o singura partitie daca atat ai, iar data vrei sa instalezi numai pe o partitie iar restul sa le formatezi doar, asta o poti face si din My Computer dar si din bios prin simpla stergere si rearanjare a lor.
bafta
Deci eu vreau sa nu mai am nimic in PC deci sa schimb windowsul.Nu stiu daca ma intelegeti?
Vreu sa sa reinstalez tot windows xp sp 3. da sa schimb in Tot PC nu doar intr-o partitie.eu nu stiu sa schimb decat in C