Nu ma prea pricep eu cu calculatoare. eu iti zic din propia experienta si cred ca pana la urma e de vina procesorul
am avut si eu probleme si l-am schimbat iar acum e inca bun : p
Poti sa ne spui ce configuratie ai? Deoarece sunt 2 variante, fie e virsat, fie o componenta(stiu in general care, dar nu ma afirm acum), fie ce tocai ziceam.
Pai cred ca ar fi cazul sa reinstalezi windowsul :p altceva nu te prea poate ajuta. si propunerea mea pentru un windows bun eu zic ca e XP. bafta; )
Asta este si problema
deci pe bune ca trebuie sa imiinstalez din nou windows-ul odata la o luna, tot asa imi face. si dupa 1 saptamana ce imi instalez windows-ul incepe din nou aceeasi problema. poate fii placa video problema?
Posibil procesorul. ai AMD?
AMD da
AMD, da
Amd e cam special pentru cei care le plac mult jocurile de cat timp ai calculatorul?
De vreo 4 ani. si inca ceva uite de exemplu si acum. este ca si cum mi s-ar oprii calcu si imi intra stand-by, deci suna in el ca si cum l-ai restarta sau ceva de genul. nu stiu cum sa iti explic.
Nu ma prea pricep eu cu calculatoare. eu iti zic din propia experienta si cred ca pana la urma e de vina procesorul
am avut si eu probleme si l-am schimbat iar acum e inca bun : p
Ori este virusat, ori ai prea multe programe si merge greu ori cel mai sigur schimba-ti windws-ul
Precis e virusat.ai downlodat ceva in ultima vreme? daca da inseamna ca acel joc(sau muzica program, etc)e virusat