| jullie21 a întrebat:

As dori sa imi amintesc parola de la facebook, dar sunt 0%. Toata treaba este ca eu nu mai foloseam nici YM,deoarece la fel ca si la facebook nu imi mai aminteam parola pe care,recent o schimbasem, pentru ca asa ar fi fost singura modalitate prin care as fi putut sa imi recuperez contul de facebook cu ajutorul id-ului de messenger. Pe cont puteam sa intru cu doua e-mailuri, ma gandesc daca cel de al 2-lea e-mail m-ar putea ajuta cu ceva, desi aceeasi problema este si la ala...Ideea e ca imi cam uit parolele pe care le schimb... de acum inainte le voi nota pe ceva ca sa le tin minte. Mai sunt sanse sa imi pot recupera contul de facebook? Dau funda. Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| Inovssakura a răspuns:

Pai dai ai uitat parola si trebuie sa iti bagi email-ul sau nr de tel. si de acolo ai 2 variante: 1use my yahoo account si 2 email me a link to reset my password. si dai la a2a varianta. daca cumva esti deja logata pe yahoo chiar dc ai uitat parola e bine. daca nu esti si trebuie sa te autentifici si nu iti stii parola nu ai nici o sans. mai ramane decat sa iti schimbi parola de la yahoo prin intrebarile acelea care ti-au fost date cand ti-ai facut id-ul. daca nu le stii si pe alea..la revedere!

0 răspunsuri: