Salut!
Dintre cele doua D-link este mai bune, D-ink am si eu la casa!
Si daca ai router asta nu inseamna ca ai internet! Trebuie sa fi abonat la internet iar prin router poti distribui internet la alte evice-uri ( laptop-uri) din casa si sa nu mai stai cu cablul de internet conectat la acestea! Mai pe scurt, daca ai router si nu ai internet, nu faci nimic! In router se baga cablul de la internet!
O zi buna iti doresc!
Daca abonamentul la internet dispare, cu ce te ajuta un router wireless? Routerul e un dispozitiv de management al conexiunilor care necesita DHCP. Mai pe scurt, utilizezi un router cu o conexiune la internet, nicidecum un router nu-ti da internet gratuit.
Salut. Eu am un calculator separat de cel al tatei... Pentru a impartii internetul (fara a miscsora viteza si a avea o plata stabila) folosim router-ul Cisco Linksys ( CCA 300LEI)
Ti-l recomand!
Salut deci trebuie sa am si internetul (click net sau rds)? ca sa mearga routerul wireless
In cazul Linksys, nu.
Wirellesul e pentru tablete si alte chestii. Toate au acelasi cod
10101010101010. Sigur iti va cere un cod... acesta este!
Ia Linksys cu incredere... nu va trebui sa platesti nimic pe langa
Eu am un router D-Link. e ok vezi ca pretul variaza in functie de cate cabluri poti baga in el . Eu nu am probleme cu el. Cade ff rar si un restart rezolva totul!