Buna,
Am avut si eu pentru o scurta perioada S3 mini si tin sa iti spun ca am fost foarte multumit de el.
Telefonul meu este un iPhone 5 si am avut samsugnul o saptamana, pana cand a venit de la reparat iphone-ul.
Tin sa iti spun ca nu are nicio problema cu semnalul. asa ca nu e cazul sa te iei dupa toti "cunoscatorii". Iti recomand totusi sa intri aici http://bit.ly/16PCax6 si sa citesti comentariile celor care l-au cumparat de pe respectivul magazin.
Sigur te va ajuta sa iti faci o parere.
Mersi mult, dar tu de unde ai cumparat telefonul, tot de la eMAG?
Nu te lua dupa fourumuri, am avut galaxy s2, 3 mini iar acum am iphone 4s si s3 mini este foarte foarte bun din toate privintele.
Nu am spus ca la s3 mini am avut probleme cu semnalul, ba chiar din contra, functiona foarte bine, ti-l recomand cu cea mai mare placere su nu nu ar rezolva garantia asta, dar nu o sa ai problema asta, adica cel putin eu, nu am avut-o
Salut,iti spun eu cu cea mai mare sinceritate ca nu o sa ai vreo problema cu semnalul la S3 mini, eu stau la "sat" si nu am probleme cu el
Nu este adevarat...s3 mini este un telefon foarte bun din orce punct de vedere, semnalul se comporta foarte ok....nu te lua dupa forumuri.
anonim_4396 întreabă:
tlaura întreabă: