Depinde ce vrei sa contina unitatea. Daca nu stii componentele unui calculator, spune suma pe care ai dori sa o cheltui pe o unitate pc, si noi iti vom face una incadrandu-ne in banii pe care-i ai la dispozitie.
Sybell am intels ca vrei o unitate pentru gaming, dar nu ne-ai spus suma, nu ne-ai spus cati bani vrei sa dai pe aceasta unitate pc. Noi iti putem spune o unitate pc care sa coste 100 de milioane lei vechi, dar ai tu banii astia? Asta e problema. ca de restul ne ocupam noi... ai inteles sau trebuie sa mai scriu de 10 ori.
Pe acesta til recomand.
Ai tot ce vrei.
16 GB ram.
2 placi video.
carcasa care nu ti se aude zgomotul.
Memorie de 2 terra.
Poti rula orice joc fara probleme.
Ce sa mai...
Si un pret te ajunge la vreo 40 de milioane... Sfatul meu: daca ai posibilitati cumpara-l ca se merita.
Pai in primul rand trebuie sa ne spui ce fel de unitate centrala? Una pentru gaming? Sau una doar asa pentru TPU si messenger?
Www.mediadot.ro. Ai aici toate informatiile despre calculatoare+ cele mai noi componente.
Pai una care sa aiba o placa video buna, sa mearga jocurile fara probleme, ca eu de exemplu acum am una la care nu merge nici sims 3.
Uite-te bogdan ca am mai lasat un comment cu cati bani sa dau pentru unitate am zis 15 20 de milioane lei vechi
UnchiulRamiz întreabă: