| AlexMaddox a întrebat:

as dori sa stiu cu ce program pentru pc daca exista pot sa fac un video 3gp filmat cu telefonul la 2 mp sa se vada mai bine. Sau ceva metode. FUNDA 100%! cat mai multe raspunsuri va rog!

Răspuns Câştigător
| antonG a răspuns:

Spuneti prostii! Nici camerele video foarte scumpe nu au rezolutie de 2 MP! Nu confundati rezolutia foto cu video! Cu telefonul abia daca filmezi un nenorocit de 320x240. 0.3 MP (640x480) e deja smecherie. Sa se vada mai bine decat e inregistrat nu ai ce sa ii faci, indiferent de softul sau monitorul pe care le-ai avea.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ionutzuck a răspuns:

Nu exista asa ceva, nu poti sa il faci sa se vada mai bine daca asa a fost filmat asa ramane. dintr-un material mai mare poti sa tai sa faci unul mai mic dar din unul taiat mic nu poti sa faci unul mare asa si cu filmul nu poti sa il faci de o calitate mai buna daca el a fost filmat la o calitate proasta, sper ca te-am ajutat

| haifisch a răspuns:

"Sa se vada mai bine"? Pai cum vrei tu "sa se vada mai bine"? Filmezi cu 2 MP si ce vrei? Sa se faca de 7? Cum? Nu s-a inventat inca video vectorial asa ca mai ai de asteptat. Video vectorial! laughing

| HelpMeNow a răspuns:

Eu toate filmele pentru telefon le fac cu anvsoft ( any video converter ) :D este foarte bun :D

http://www.any-video-converter.com/products/for_video_free/