Sunt firme precum absolute school, avantaj consulting care te invata php, sql, java, dar sunt vreo 5 milioane...si nu iti preda ff multe, cat sa te ajute sa le intelegi, in continuare inveti tu din carti, net
Poti incepe pe codecademy, e destul de usor dar ar trebui sa te uiti si pe teorie
Pai daca vrei si ai vointa, acestea poti sa le inveti si la tine acasa, de pe internet, sau din carti.Te-ar ajuta si limbajul de programare.
Buna, eu am prieteni programatori si toti au invatat singuri de pe net...sunt tot felul de tutorial. La cursuri nu prea inveti mare lucru.
Sunt scoli pentru asa ceva, du-te la una din ele si intreaba la secretariat iar de acolo te indruma mai departe
Iti recomand cursul cisco. E foarte bun dar iti trebuie un onstructor. Eu fac de un an cursul asta.
Palatul Copiilor. Sau Clubul Copiilor sector 4. acolo se face programare serioasa.
Salut am nevoie de ajutor : se mai intampla dar rar si uneori deloc, ca 2 drivere sa nu se incarce.Cand intru in Computer trebuie sa am deschise 4 drivere 2 cu datele windows si cu internetul...si 2 cu jocuri, programe si altele As vrea sa imi ziceti daca stiti ce as putea face ca sa se incarce si cele 2 drivere evident cele cu jocuri si programe
Https://www.google.ro/......98t/data=! 3m4! 1e1! 3m2! 1sNhFuy4ICEI6SMDwnERsyfA! 2e0? hl=ro
Aici este un curs de informatica. Cand intri pe poarta aia mergi tot drept si faci dreapta si daca o iei tot inainte e caminul studentesc si pe partea stanga mai e o poarta, parca Palatul Copiilor se numea nu mai stiu sigur. O zi buna!
Uite, m-am uitat pe ici colo si am vazut ca cei de la xabc au reviewuri bune. Iti pun un link pentru tine:
http://www.xabc.ro/copii1.html
SI eu o sa ma inscriu la informatica la palatul copiilor din toamna.Ar trebui sa incerci si tu acolo.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LifeLife întreabă: