Difera procesorul si gpu-ul.
I9505 are un snapdragon 600, quad-core la 1.9 ghz+gpu adreno 320.
I9506 are un snapdragon 800, quad-core de 2.3 ghz+gpu adreno 330.
Snapdragon 800 este ceva mai eficient din punct de vedere energetic, si putin mai performant. Plus ca adreno 330 este in teorie cu pana la 50% peste adreno 320. Eu recomand i9506, mai ales ca diferenta de pret nu e enorma. De altfel, i9506 e mai apropiat de galaxy s5 ca si performante decat de s4 i9505...
Samsung galaxy s4 I9506
Quad-core 2.3 GHz Krait 400, Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800
Mai vezi si tu:
http://www.phonebunch.com/......y_s4-1169/
Tu realizezi ca de banii aia iti cumperi linistit/a un LG Nexus 5? Telefon care nici nu sta la povesti cu S4-urile, oricare ar fi ele.
Sa vad ce camera are Nexus 5 comparat cu s4. Cum se face de ras Nexus 5. Sau sa vedem care telefon ofera o autonomie mai buna.
Cine dracu isi cumpara smartphone pentru camera? Vrei poze, ia-ti aparat foto. Doamne feri!
Cine naibii iti cumpara smartphone pentru soft. Vrei soft, iti iei iphone. Gandeste inainte sa spui ceva. Vrei baterie, iti cumperi o baterie de masina, sau ai priza langa tine, sau poate un ups. Vrei un ecran cu negru superb, iti iei plasma, sau un lcd, vrei o interfata prietenoasa, iti iei pc + 999 teme.
Tu esti fumat. IOS e cel mai bun OS pentru tablete. Android pentru Smartphone. Nici nu stiu de ce imi pierd vremea cu copii copaci. Hai pa, nu ma mai obosesc cu tine.
Da, copii copaci. Sio nu mai rapsunde pe inteligentul ca esti doar in prost cu nasul pe sus.
Android e cel mai bun os pentru tablete. De ce, e drept, ios e ok, optimizat da. Dar ce faci pe el. Rulezi o aplicatie de odata si mori de plictiseala pe tableta, in loc sa poti sa tii si tu 2-3 aplicatii in acleasi timp(gn multiwindow pe galaxytab-uri). Nu ma pmresioneaza gesturile tale de copil turbat, sau om prost, si la fel cum poti sa vorbesti urat tu la fel pot si altii. Argumeanteaza-ti afirmatiile mai bine.
Difera procesorul si gpu-ul.
I9505 are un snapdragon 600, quad-core la 1.9 ghz+gpu adreno 320.
I9506 are un snapdragon 800, quad-core de 2.3 ghz+gpu adreno 330.
Snapdragon 800 este ceva mai eficient din punct de vedere energetic, si putin mai performant. Plus ca adreno 330 este in teorie cu pana la 50% peste adreno 320. Eu recomand i9506, mai ales ca diferenta de pret nu e enorma. De altfel, i9506 e mai apropiat de galaxy s5 ca si performante decat de s4 i9505...
UnchiulRamiz întreabă: