| Puma123 a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar o tableta de Craciun si as dori sa cumpar aceasta tableta! Tableta Samsung Galaxy Tab2 P3110 7", 8GB, Wi-Fi, Android 4.0, White
De pe emag.ro si are aceste "componente"Procesor
Tip procesorbig grinual CoreFrecventa procesor:1.0 GHz
Display
Tehnologie display:Capacitive Multi-TouchTip displaytongueLS TFTDiagonala:7 inchRezolutie:1024 x 600Reproducere culori:16 milioane
Memorie
Capacitate memorie:1024 MB
Stocare
Memorie Flash integrata:8 GB
Multimedia
Audiobig grinifuzoare stereoCamera WEB:In spate: 3 MP
In fata: 0.3 MPSlot memorie:MicroSDCapacitate maxima acceptata:32 GBFormate audio:MP3, AAC, AC-3, AMR, FLAC, MID, WMA, WAV, OGGFormate video:3GP, ASF, AVI, MP4, WMV, FLV, Mkv, WebmTehnologie:SoundAlive
Comunicatii
Bluetooth:3Wireless:802.11 b/g/n3G:Nu
Alimentare
Baterie:Li-Ion 4000 mAh
Porturi
Iesire audio:3.5 mm
Altele
Greutate:345 gCaracteristici specialetongueolaris document editor
Accelerometru
Digital compass
Proximity SensorDimensiuni (W x D x H):193.7 x 122.4 x 10.5 mmA-GPSbig grinaAplicatii:Android™ Market, Gmail™, YouTube™, Google Maps™, Syncing with Google Calendar™, Google Search, Google+Culoare:Alb
Software
Sistem de operare:Android 4.0

Dar eu vreau sa joc jocuri pe tableta si as dori sa-mi spuneti daca e buna sa joc jocuri! Multumesc TPU! Cel mai bun raspuns primeste FUNDA! big grin

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Daca vrei neaparat pentru jocuri, ar fi buna tableta. Dar mult mai buna pentru 20 ron in plus ar fi un Allview Alldro 2 Speed Quad http://bit.ly/1caE0Ik are un procesor quad ce bate dual core-ul, un sistem android mai nou, e ceva mai buna. Fa o comparatie intre cele 2. Daca nu-ti place poti ramane la ce ai ales, e buna. Dar daca vrei ceva mai bun, ia-ti Allview-ul.

0 răspunsuri: