| MihaiN1 a întrebat:

As vrea sa stiu care este cel mai bun browser la fiecare categorie (bun, rapid, putine resurse.)
Ps : Folosesc Windows Xp Sp2
Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| moRE_4547 a răspuns:

Google Chrome
www.google.com/chrome

| Gabriel_3333 a răspuns:

Bun = chrome
rapid = chrme, mozilla, iexplorer, opera (toate sunt la fel)
putine resurse = mozilla, chrome iexplorer (sunt cam la fel)

| sudsuinededouaori a răspuns:

Cel mai bun browser ca viteza este Google Chrome, urmeaza Explorer 11 si mozila, merge si safari. Chrom foloseste putin mai multe resurse decat explorer dar se compenseaza cu viteza de incarcare a paginilor ce nu poate fi egalata, Mozila foloseste multe extensii pentru ca este mai vechi in domeniu, dar vine din spate Chrom, Le-am incercat pe toate, am ramas la google chrome care e cel mai rapid si stabil din toate pct de vedere dintre toate browserele actuale.

| Anonymus314 a răspuns:

Opera:
ai si opera turbo incorporat care iti mareste extrem de mult viteza

Răspuns utilizator avertizat
| craniul a răspuns:

Pai cel mai bune e mozilla care il folosesc si acum deoarece scaneaza fiecare fisier pe care l-ai downloadat cu antirusul ei happy cea mai noua versiune e 3. 6. 13 happy o sa apara prin 2011 acum mozilla 4, celelalte browsere opera 10, chome, safari

| COOLboY a răspuns:

Eu iti recomand browser-ul Comodo Dragon. Stiu ca putina lume a auzit de el, dar este rapid. Comodo Dragon este ca si Google Chrome (are cam acelasi design), dar este muuuult mai securizat. Are si Chrome Web Store, si este compatibil cu toate aplicatiile, extensile si cred ca si temele. Deci iti recomand Comodo Dragon.

http://www.comodo.com/......rowser.php