| blackheart26 a întrebat:

Astăzi doamna diriginta ne-a trimis adresele de email pentru a ne conectata pe platforma Google Classroom! Doar ca ne-a zis ca trebuie sa facem alte conturi de adrese de email, am încercat sa fac cont cu adresa data de diriginta dar nu merge! Nu stiu cum sa fac! Dau funda celui care îmi explica!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In mod normal te poti conecta cu adresa ta de e-mail existenta. Se pare ca ea nu prea se pricepe la chestiile astea.

| sierra1 a răspuns:

"ne-a trimis adresele de email " - adică sunt gata făcute și doar să le folosiți pe alea?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci acele conturi exista? Daca da, tot profesoara ar trebui sa va indrume sa va puteti conceta la ele, cu o eventuala parola pe care o schimbi ulterior.
Vorbeste cu profesoara.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Bună. Fii atent/a! În dreapta sus la classroom când ești conectat cu contul vechi ai un cerculeț unde ai ori poza ta, ori initiala (o litera). Dai pe cerculețul respectiv și apeși pe "adăugați un alt cont". Introduci adresa ce ți-a dat-o doamna și cu siguranță ți-a dat și o parolă. După ce le introduci, o sa fii nevoit sa îți alegi tu o nouă parola (nu trebuie sa faci nimic, doar sa o scrii și sa o ții minte). Și asa te conectezi pe noul cont! O sa se miște puțin greu aplicația când o sa schimbi de classroom. Sper ca înțelegi ce ți-am explicat. Mult succes cu școala!

| DoctorOtker22 a răspuns:

Salut, nu îți trebuie altă adresă de gmail, profesoara nu stie să explice. folosesti acceas adresă care o ai şi doar îti pui numele cu prenumele exact ca la canalul de yotube doar îti pui numele de famile şi prenumele şi aia e.

| georgianailoaei a răspuns:

Ai nevoie de emailul oferit de scoala ta (nume@scoala.ro)