Pai iti apare undeva jos pe ce buton sa apesi pentru a intra in bios(difera de la pc la pc, nu e standard) poti incerca Delete, F1, F2, F3, F5, F10,Escape,Insert,Control + Escape, Alt + Escape, Control + Alt + Escape, Control + Alt + Enter sau se poate sa ai si un meniu unde sa schimbi prioritatea "Boot priority" si am avut un pc la care mergea pe F11 si dai la 1 sa fie cd-rom.
Intra in bios si da-i sa booteze de pe cd. Iti apare imaginea neagra din cauza ca el e inca setat sa booteze de pe HDD si din cauza ca nu are sistem de operare nu are ce sa-ti apara pe monitor.( iti apare "_" si palpaie, nu?). Daca nu merge nici asa asigura-te ca e cd-ul bootabil si cd/dvd-romul functioneaza.
Pai iti apare undeva jos pe ce buton sa apesi pentru a intra in bios(difera de la pc la pc, nu e standard) poti incerca Delete, F1, F2, F3, F5, F10,Escape,Insert,Control + Escape, Alt + Escape, Control + Alt + Escape, Control + Alt + Enter sau se poate sa ai si un meniu unde sa schimbi prioritatea "Boot priority" si am avut un pc la care mergea pe F11 si dai la 1 sa fie cd-rom.
Poi pe pcul meu vechi tot cd-ul ala il foloseam. Si mergea. Apropo dupa cate citesc din manualurile astea de instructiuni imi e de 64 bit ..are ceva daca instalez windows 7 32bit?