| andrew160 a întrebat:

Azi mi-am reinstalat windows-ul. Am incercat sa imi instalez internet explorer 10 si imi spunea:"Windos Internet Explorer Platform does not suport any operating system earlier than Windows 7. Am Windows XP. Ce as putea sa fac pentru a rezolvat problema?

Răspuns Câştigător
| dadaddadadda a răspuns:

Iti zic eu daca pc tau e pentru windows xp lasa-l pe xp pentru ca daca ii bagi windows 7 si nu iti duce nici macar driverele originale big grin funda big grin

4 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Are. trebuie sa ramai la internet explorer 9 sau, ca sa ai internet explorer 10, sa iti instalezi win 7. spune ce proceosr ai, ce memorie ai si ce placa video ai ca sa iti zic daca calculatorul tau duce win 7. intreb de placa video, pentru ca sa dispui si de teme aero la win 7!

| andreeei a răspuns:

Instaleaza Internet explorer 10 pentru Windows XP

| buhuhuuu a răspuns:

Orice windows trebuie sa aiba deja instalat Internet Explorer. Eu te-as sfauit sa folosesti alt browser cum ar fi Google Chrome sau Mozilla Firefox (sunt mai bune si mai rapide decat IE)

| andreyush99 a răspuns:

Iti zice destul de clar ce trebuie sa faci happy! Aici la calculatoare trebuie sa fii destept sa le intelegi. multi mai vin la mine si imi zic : s-a stricat calcu, imi apare aia ba aia. citesti frumos eroarea happy si bineinteles trebuie sa ai si putina experienta ca sa stii unde sa actionezi pentru a nu mai aparea eroarea aceea! Internet Explorer 10 nu e chiar asa cine stie ce. te-as sfatui sa pui un Google Chrome. e chiar foarte simplu! Bafta