Da.Aceasta problema apare in cazul in care ai incercat sa intri de pe un ip din alta locatie sau...cineva a insistat sa intre pe facebook-ul tau cu paro; e gresite.Adica acel cineva a bagat e-mailul tau si parole diferite de mai multe ori pana cand facebok-ul a blocat accesul.In acest caz trebuie sa urmezi pasii de acolo si sa iti schimbi parola. Asa va ramane, blocat pana bagi o noua parola.Nu mai retin dar trebuie sa urmezi acei pasi si sa raspunzi corect la acele intrebari pentru a putea intra si a-ti schimba parola la facebook.
Da am patit-o si eu. Urmeaza pasii pe care ti-i da cu atentie astfel incat datele sa pe care le introduci sa fie conforme cu ceea ce ai declarat inainte.
Asteapta pana dimineata. Cel mai probabil ai gresit parola, sau altcineva a incercat sa se logheze la contul tau.
Dimineata daca iti da acelasi mesaj, incearca sa urmezi pasii pentru schimbarea parolei - iti vor trimite un email cu un link de confirmare. Dar asteapta - cu cat insisti mai mult, cu atat te va recunoaste mai greu.
Faza e ca imi cere copie dupa actu de identitate sau orice alt ceva care sa aive fotografia mea si data de nastere. Eu vreau sa evit acest lucru
Cum sa iti ceara act de identitate si o fotografie?
La inregistrare pe facebook nu cere asa ceva, deci nu se poate cere nici pentru recuperarea account-ului.Gandeste-te la cate account-uri fake sunt pe facebook.Parerea mea este ca ai vreun virus.Cei de la facebook pot cere numar de telefon, sa-ti recunosti prietenii aratandu-ti poze cu ei, sa raspunzi la intrebari de securitate dar nicidecum sa le trimiti copie dupa actul de identitate si poza.