Uau, dar ce pot sa spun. Prin faptul ca evidentiezi grezelile altor persoane, nu pari mai inteligent. Si daca intr-adevar erai, nu te adresai cu acest aer superior. Si da, am gresit, asta e. Daca scriam "sa" in loc de "s-a", sau "la" in loc de "la", atunci puteai sa scrii: "Vezi si tu cu gramatica", pentru ca ar fi fost o problema majora. Nu faptul ca am "mancat" o litera :*. Persoanele ca tine ar trebui sa faca alt ceav in loc sa comenteze la orice greseala gramaticala. Te pup.
"l-a" ceva*
Stiu, dar si pe mine m-a comentat unul pentru "la" in loc de "l-a".Si asta m-a facut sa ma supar si sa incep sa caut si eu greseli de scriere/exprimare.
"Ce tie nu-ti place altuia nu-i face!" Nu te mai lua dupa nimeni.
Dar tu ce ai fi facut? Si eu m-am luat de el asa cum te-ai luat tu de mine.
Da, dar eu nu am sa fac ce ai facut tu (adica sa ma apuc si eu sa caut greseli de scriere/exprimare). :*
La iceput si eu ziceam asta...
Nu toti suntem la fel. :*
Aici ai dreptate.
Stiu ca deviez de la subict, dar deja ma apuca nervii. Pe ce site pot viziona filme online?
Ai incercat pe youtube? De fapt care era intrebarea ta? Am uitat.
Dar ce legatura are cu intrebarea?
Cauta pe google.
Nu am gasit.
Nu ai gasit pe google?
Click aici:
https://www.google.ro/......ps?/search
Buna seara! Mai intai de toate, v-as ruga frumos sa-mi spuneti ce anume pagina vi se deschide? V-as sugera sa schimbati browserul, puteti trece cu toata increderea la Mozila Firefox, eu il folosesc de aproximativ doi ani, si nu mi-a facut deloc probleme! Mult succes va doresc si dumneavoastra!
AvalohAlyn întreabă: