| Someonelikeyou a întrebat:

TPU! Care este print-screen-ul la tastatura no:kx-1201?

9 răspunsuri:
| Acaikus a răspuns:

La toate tastaturile e la fel laughing cauta PrtSc SysRq

| Someonelikeyou explică (pentru Acaikus):

Nu e niciun print-screen pe tastatura asta. Cauta pe google poze cu tastatura sa vezi.

| Acaikus a răspuns (pentru Someonelikeyou):

Daa. cand o sa gasesc o imagine cu o calitate buna te anunt... daca ar fi sa ghicesc este unul din cele 3 butoane de deaspra lui PageUP

Chestia e ca de obicei acolo sunt butoanele de power, sleep si inca unu care nu mai stiu cum se numeste teoretic ar mai fi trebuit sa ai 3 taste pe tastatura dar vad ca nu sunt mai exact locul lor erau sub butoanele PageDown, End, Insert si acolo trebuia sa fie si PrintScreen-ul. cred ca este vreun model mai vechi ceva de nu are si eu am avut una in genu asta chiar antica as putea spunelaughing

| Someonelikeyou explică (pentru Acaikus):

Mda. Ma enerveaza rau. Toate tastaturile au PrintScreen-ul numai asta nu.straight face Ce tampenie!thumbs down

Da stiu si mie prima oara cand mi-a zis cineva de PrintScreen-ul asta aveam tastatura aia veche si nu era butonu. si ma enerva si pe mine. ma rog chestia e ca daca nu ai nevoie asa mare de el nici nu-i simti lipsa... dar acum, uite ca mi-a venit in gand, ai o optiune la yahoo messenger cu care poti sa selectezi o parte din ecran(in cazul tau pe toata) si apoi o salvezi si faci ce vrei cu eabig grin

| sweetrose24 a răspuns:

Butonul de sus de la cifre scrie pe el "print screen"

| alex2552 a răspuns:

Te rog specifica firma tastaturii nu doar modelul.

Întrebări similare