Nu e niciun print-screen pe tastatura asta. Cauta pe google poze cu tastatura sa vezi.
Daa. cand o sa gasesc o imagine cu o calitate buna te anunt... daca ar fi sa ghicesc este unul din cele 3 butoane de deaspra lui PageUP
Chestia e ca de obicei acolo sunt butoanele de power, sleep si inca unu care nu mai stiu cum se numeste teoretic ar mai fi trebuit sa ai 3 taste pe tastatura dar vad ca nu sunt mai exact locul lor erau sub butoanele PageDown, End, Insert si acolo trebuia sa fie si PrintScreen-ul. cred ca este vreun model mai vechi ceva de nu are si eu am avut una in genu asta chiar antica as putea spune
Mda. Ma enerveaza rau. Toate tastaturile au PrintScreen-ul numai asta nu. Ce tampenie!
Da stiu si mie prima oara cand mi-a zis cineva de PrintScreen-ul asta aveam tastatura aia veche si nu era butonu. si ma enerva si pe mine. ma rog chestia e ca daca nu ai nevoie asa mare de el nici nu-i simti lipsa... dar acum, uite ca mi-a venit in gand, ai o optiune la yahoo messenger cu care poti sa selectezi o parte din ecran(in cazul tau pe toata) si apoi o salvezi si faci ce vrei cu ea