Cumpara o masina de spalat de la Beko.
Daca registrezi produsul, poti primi si extragarantie de la producator.
5 ani primesti prin acea extragarantie, am luat eu acum 2 ani o masina noua Beko, sunt de tot rasul actualele masini de spalat de la mai toti producatorii, le gasesti la 10 cm distanta fata de unde sunt, dureaza peste 2 ore orice program, sunt slim deci au greutate mica si asta nu ajuta din contra va duce la distrugerea mai rapida a rulmentilor!
Zi industrie de consum si trage apa asta este motivul pentru care un telefon il arunci dupa 5 ani iar o masina numai tine 30 de ani
Daca tot vrei sa-i faci o surpiza mamei, cumpara-i o masina de spalat automata de minim 10kg(rufe uscate), ca sa incapa si paturi, perdele, draperii, ca acelea chiar au nevoie de spatiu si mama ta va fi complet fericita cu asa masina.
Noile generatii de masini de spalat, cele cu capacitate de 10-12kg rufe uscate, au consum redus de apa si de energie electrica, deci vor fii o investitie foarte buna si un ajutor imens mamei tale.
Pai ori sa spele bine, ori sa spele repede. Ideea e ca degeaba are capacitate 8 kile daca arunci ca zabaucul chestii amestecate. De exemplu si a mea are 8 kile, dar la blugi programul e de 2 sau 3, programul rapid de 15 minute merge cu 1.5 sau 2 kile, la prosoape maxim 4, de-astea. E un Samsung pe eMAG la un pret ok, dar depinde si cum o sa ai noroc cu ea, ca Samsung cam dau cu mucii in fasole la capitolul asta. Eu am una care e decenta, dar altii n-au avut norocul meu.
Voila - https://www.emag.ro/......D4RCK2MBM/