| Diana2771 a întrebat:

Ce fel de calitati ar trebui sa aiba un laptop bun, pe care sa lucrez proiecte si chestii de astea pentru scoala? Va rog, am mare nevoie de cateva sfaturi. ☺☺

Răspuns Câştigător
| XYZ02 a răspuns:

In ordinea importantii:
1.Rezolutia(aici depinde cu ce lucrezi si daca ai nevoie de un ecran care permite multitasking, daca nu ai nevoie de multitasking atunci rezolutia ar cadea pe ultimul loc urmata de BATERIE)
2.Performanta(recomand un quad core pe 14nm pentru multitasking de la Intel, amd-ul nu au mai scos nimic pe o tehnologie mai noua, si un dual core ca i5 7200u de exemplu ar fi arhisuficient daca nu stai cu multe taburi deschise sau alte programe, pana la urma si un celeron ar fi decent, dar depinde de nevoia ta)
3.Bateria

Daca nu ai nevoie de multa putere poti sa mergi linistita pe orice, de la celeron pana la i7.
As recomanda un procesor pe 14nm pentru a nu folosi mai putina baterie, dar daca poti sa-mi spui bugetul ti-as putea recomanda ceva.

| XYZ02 a răspuns (pentru XYZ02):

Vroiam sa spun *procesor pe 14nm pentru a folosi mai putina baterie*
Greseala mea

2 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

Să țină mult bateria, singurul lucru important la cerințele tale.
Dacă specificai și programele ce urmează să le utilizezi, poate vei avea nevoie și de un procesor cât de cât bun și poate mai multă memorie RAM. Ar putea fi și rezoluția ecranului un lucru important.