anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU ce memorii cat si la ce frecvente imi recommandati pentru Gaming (video integrat) VM si mult multitasking?

4G - 8G - 12G - 16G ~ 1866 - 2133 - 2400Mhz

Sistem ~ A8 5600K OC la 5. 1Ghz PCB GA-F2A85X-D3H

Astept mai multe raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| DrGeorge a răspuns:

GA-F2A85X-D3H suporta maxim 64GB la 2400 OC. Desigur pentru performante mai bune este indicat ca memoria RAM sa aiba o frecventa cat mai apropiata cu procesorul(in cazul tau ar fi 2400).

In ce priveste Gaming-ul, nu prea o sa poti face multe cu placa video integrata (este un chipset din seria HD 7000/8000).

La VM trebuie sa folosești un soft care sa fie stabil in cazul in care vei duce memoria RAM in 2400. As recomnada VMWare (Oracle VB cam face figuri la frecvente mari).

PS: Sa ai in BIOS AMD-V-ul activ (virtualization hardware)

| YingYang a răspuns (pentru DrGeorge):

Salut george, mersi pentru raspunsul tau.

Apropo processorul are treaba cu frecventele de la memorii sau doar placa de baza? nu sunt sigur daca acceest processor le supporta pe cele de 2400

| DrGeorge a răspuns (pentru YingYang):

De suportat le suporta, insa faptul ca este OC la 5.1 este posibil ca in momentul in care rulezi VM sa fie instabil. De asta iti recomandam VMWare.

Am inteles, multumesc.

| TechGuyTpu a răspuns (pentru YingYang):

Daca musai vrei gaming pe integrata, atunci iti trebuie o placa de baza care suporta quadchannel. Daca nu ai asa ceva, macar dual channel.Vei vedea performante uriase de la single-channel la dual.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai cum sa faci gaming fara placa video dedicata. Ai nevoie de macar gtx750 ti. In general memoria RAM trebuie sa mearga mana in mana cu procesorul. Fara O.C procesorul acela al tau suporta memorii cu o frecventa de 1866mhz. Acum la ce overclock i-ai facut tu, nu-mi dau seama pana la cat ar putea merge.