| davidiu a întrebat:

ce parere aveti de Photo Scape? (la usurinta folosirii, calitatea imaginii)

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

Eu folosesc Photo Scape de multi ani de zile(desi nu e singurul program de editare a pozelor de care "depind")
Pana acum sunt destul de multumita.Nu este un program complicat, deci te deprinzi foarte repede cu el.
Calitatea imaginii ramane aceeasi ca atunci cand ai incarcat-o, desi evit sa dau zoom in.
Iti da si din program foarte multe png-uri, dar eu pe majoritatea le fac singura.

In concluzie este un program destul de eficient.

Numai bine!

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Din cate imi amintesc este destul de usor de folosit. Nu are asa de multe chestii ca photoshopul, dar este ok pentru o modificare usoara a pozelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey eu folosesc photoscape happy
Mi se pare suuper..adica are o multime de efecte si chiar este usor de folosit. Am invatat sa il folosesc singur in 20 de minute, fara sa vad vreun tutorial laughing
Pe scurt, da e foarte bun

| MisFit20 a răspuns:

Programul e foarte bun, calitatea imaginilor e buna, depinde si experienta celui ce lucreaza in el. Pe langa asta e si foarte usor de folosit.

| Faruece a răspuns:

Este bun programul, il folosesc!

| EmilLyWilliamS a răspuns:

Folosesc si eu aceasta aplicatie
e foarte minunata.E buna are multe efecete si are calitatea imaginiilor foarte inalta.O folosesc aproximativ de 3-4 ani.E usor de folosit si meniul nu e asa de greu adica e pe intelesul tuturor.
E utila si minunata happy