| BebeClown a întrebat:

Bună TPU! Ce părere aveţi despre Blackberry 8520 cât de bun vi se pare, se merită să. mi cumpăr unul sau mai degrabă să. mi cumpăr un Nokia C3? Am auzit undeva că. l poţi cumpăra în rate.este adevărat? Fundălove struck

6 răspunsuri:
| Kim_9874 a răspuns:

Eu as opta pentru Nokia C3

| Marius0189 a răspuns:

Nu ai cum sa compari un C3 cu BB8520! Am avut ocazia sa le folosesc pe amandoua. BB iti poate introduce mai multe conturi (yahoo, gmail stc.) intr-o singura aplicatie. Mesajele si mail-urile le primesti in timp real. "Antena" wifi e muuuult mai buna la BB decat la C3(nu intru in detalii). Singurul dezavantaj la BB e ca nu poti folosi internet 3G.
Parerea mea e ca...ia-ti BB!
Da se poate cumpara si in rate. Il gasesti pe http://www.emag.ro/......ack-13128. Stima!

| yhsay a răspuns:

Marius : trebuie sa iei si-n considerare pretul BlackBerryului si faptul ca are o baterie de tot rasul comparativ cu Nokia

BebeClown : eu as opta pentru Nokia C3 (sau E5 - mi se pare ca e mai eficient la capitolul primit in timp real mail-uri)

| Marius0189 a răspuns:

@yhsay imi zici de baterie ca si cand mi-ai zice: "nu-mi iau frigider cu congelator ca o sa consume mult"(nu e cea mai buna comparatie). Ofera performanta, pentru mine asta e cel mai important la orice produs. Stima!

| MadalinaMirela a răspuns:

Eu as opta pentru nokiac3 este mult mai frumos si ti-l recomand.am un prieten care are telu' si a zis ca e foarte bun. fundabig grin?

| AlecsLexx a răspuns:

Nokia C3. Shopingareala placuta!