Nu ai cum sa compari un C3 cu BB8520! Am avut ocazia sa le folosesc pe amandoua. BB iti poate introduce mai multe conturi (yahoo, gmail stc.) intr-o singura aplicatie. Mesajele si mail-urile le primesti in timp real. "Antena" wifi e muuuult mai buna la BB decat la C3(nu intru in detalii). Singurul dezavantaj la BB e ca nu poti folosi internet 3G.
Parerea mea e ca...ia-ti BB!
Da se poate cumpara si in rate. Il gasesti pe http://www.emag.ro/......ack-13128. Stima!
Marius : trebuie sa iei si-n considerare pretul BlackBerryului si faptul ca are o baterie de tot rasul comparativ cu Nokia
BebeClown : eu as opta pentru Nokia C3 (sau E5 - mi se pare ca e mai eficient la capitolul primit in timp real mail-uri)
@yhsay imi zici de baterie ca si cand mi-ai zice: "nu-mi iau frigider cu congelator ca o sa consume mult"(nu e cea mai buna comparatie). Ofera performanta, pentru mine asta e cel mai important la orice produs. Stima!
Eu as opta pentru nokiac3 este mult mai frumos si ti-l recomand.am un prieten care are telu' si a zis ca e foarte bun. funda?
Andrei1124 întreabă: