| HQMada a întrebat:

TPU. Ce parere aveti despre telefonul NOKIA 6300 primul funda:X

Răspuns Câştigător
| Zzzo a răspuns:

E foarte bun, face poze clare, semnal full, in rest...gasesti optiunile cu un search pe google ca nu are rost sa fac copy paste :) eventual un site aici:

http://www.bizoo.ro/produse/nokia-6300/start-0/10/

6 răspunsuri:
| Nane a răspuns:

Este foarte bun dar bateria nu o sa te tina mai mult de o zi si jumatatesad

| IepurashRocker a răspuns:

E fain love struck e bun. love struck are o prietenã si e extrem de multumitã de el. happy si face niste poze. =p~ day dreaming

| AloneQsFini a răspuns:

E fain si nu e nici asa scump!happySe afirma plin designul lui clasic cu nemeroase aplicatii. Un telefon care sa iti ofere tot ce ii ceri si sa o faca binehappy

Sper ca te'am ajutat!

LoNeLy; x

| luciana_8039 a răspuns:

Hey... e destul de dragut telefonulhappyprietena mea cea imi buna are un telefon din acestahappye simpatic si feminin si e destul de bun la baterie si tothappypupkiss

| Ems a răspuns:

Eu am avut si ti-l recomand. L-am busit de atatea ori si n-are nimic. Bateria tine destul de mult daca nu vorbesti non-stop. happy

| Pisicuța a răspuns:

Il am, e foarte dragut, e rezistent, ma refer daca il scapi de 2-3 ori nu se strica ca si eu l-am scapat de o mie de ori pana acum, bateria te tine muuuult, are cardmemorie de 1 Gb, cand il cumperi card de memorie ti-o da gratuit, poti asculta melodii foarte tare caci are difuzor in spate, semnalu n-am ce zice, viteza pe net remarcabila, claritatea pozelor foarta frumoasa, le poti edita, castile sunt in pachet cu telefonul gratuit, are radio, jocurile sunt interesante, poti vorbi 8 ore si tot te tine mai mult bateria, se incarca intr-o ora si 30 de minute, nu are touchscreen dar este remarcabil, optiunile sunt nelimitate, are blitz la camera, 3. 2 megapixeli care inseamna si 3. 20 megapixeli, este un telefon exceptional pentru oricine, la toate avantajele pe care le are este destul de ieftin.
Sper ca te-am ajutat, imi pare rau ca ti-ai irosit fundastraight face pentru ca ti-am dat un raspuns mai bun decat cel caruia i-ai dat funda.Pa-pa