Bateria nu tine foarte mult.
Un coleg are iphonne 4S si isi aduce si incarcatorul cu el la scoala caci intr-o ora de ascultat muzica/gameplay/uitat la filme, etc. se descarca. Si daca nu il atinge deloc, adica doar vorbeste la el,
el spune ca dureaza 2 zile.
Acum tata are Samsung galaxi S2 si bateria ii tine cam 10 ore gameplay in continu (spun asta din proprie experienta, nu ma refer ca m-am jucat 10 ore in continu, m-am jucat 2 ore pe zi si in 5 zile i s-a terminat bateria), iar daca doar vorbeste la el, tata il incarca o data pe saptamana.
Orice smartphone se descarca repede, asta pentru ca nu iti cumperi un smartphone ca sa il tii aiurea in buzunar, ci sa folosesti aplicatiile pe care le ai la dispozitie.
De ce va mai bateti atata capu cu iphone cand deja a aparut Samsung galaxy s3?
Se descarca imediat, mai ales daca stai pe net si retele de socializare, daca ai scapat telefonul asta din mana e praf, mai bine ia-ti un Samsung galaxy! FUNDA?!
Telefoanele gen iphone 4s se distrug repede exemplu daca iti cade odata jos indiferent daca e fava perverso e ca si mort displayul, am vrut sa-mi iau dar acum am BlackBerry!
Depinde Daca e original nu se va descarca foarte repede...Eu am iphone 4 si stau cu el in mana toata ziua pe jocuri etc. si ma tine 2-3 zile bateria.
Poate ai replica ca eu am iPhone 4S si in 3 ore se descarca.
Stiu bine ce am si nu e replica Eu il am doar de 3 saptamani si l-am luat de la Orange
Asa se explica, sa-mi dai un raspuns peste o luna sa-mi zici daca mai te tine bateria 3 ore.
anonim_4396 întreabă: