| AndreYStaR a întrebat:

Ce parere aveti? Vreau sa imi cumpar o placa video la computer. Eu in special vreau sa pot rula minecraft 1.8.1 cu setari video mai sus de mediu. Am un buget limitat. Oplaca video de 1 GB e buna? Spuneti-mi cateva oferte de placi pana in 200 RON. Funda cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| MihaiPlacinta a răspuns:

Sall, vadca esti interesat sa-ti iei o placa video, poti sa-ti iei sunt la altex
cum ar fi acesta dar este low profile http://www.altex.ro/......523d3-1gl. este destul de buna, iti va rula minecraft pe ea, dar chiar daca aici scrie ca este 16x PCI-Express, este compatibila si cu pcixpress 2.0 si 3.0 si eu am un gtx 650 pcixpress 3.0 pe o placa de baza cu 2.0 si merge destul de bine aproape orice jos, deci bafta :D

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Este buna dar trebuie sa aiba si latimea de banda de macar 128 M. Totusi la 200 lei nu poti lua una pentru gaming. Trebuie undeva la 400 lei in sus.

| Vanqu1sh a răspuns:

Chiar daca nu o sa ruleze bine minecraft pe calculatorul tau, stai linisitit, nu o sa fie de la placa video, jocul este facut cu java care este o mare porcarie si nici nu este bine optimizat. Acel R5-230 este destul de ok la banii aia. Bafta!