| madaadam a întrebat:

Buna TPU ce sa aleg dintre nokia x3 si nokia x2 si de ce? cel mai explicit raspuns primeste funda:* si as mai dori sa stiu daca telefoanele pe sine gen nokia x3 s-ar strica repede multumesc :*

4 răspunsuri:
| cartman a răspuns:

Ambele sunt slabe la specificatii. Poti sa ai si camera de 12 mp, daca nu are autofocus degeaba. Poze de apropiere e clar ca nu o sa poti face, vor iesi in ceata. Totusi daca ar fi de ales, as lua Nokia x2 pentru durata extraordinara de convorbire si de stand-by.

| georgetzop a răspuns:

Eu personal as alege x2 pentru ca are camera de 5 mp si si se aude si foarte bine adica peste x3.

| ∂яαgσѕ a răspuns:

Sal.Eu iti recomand Nokia x3 paentruca este mai nou are mai multe aplicati si e mai bun in toate suporta mai mult are difuzor mai mare are camera alarma bateria tine cam 200 ore si nu e adevarat ca se strica mai repede dar sunt mai fragile deci daca tot il lovesti de podea sa alte chesti ti se poate strica.

| Hydranoid a răspuns:

Are un aspect foarte frumos Nokia x3 La el e frumos doar ca are sine in rest nimic iti dai un sfat folositor eati ce-ti place dar inainte sa te til iei te uiti si la alte telefoane din perspectiva mea eati un Nokia c3-01 an touch sau Nokia x3tot cu touch Sun foarte multe telefoane.Sa til ei pe cel cu cele mai bune calitati, nu neaparat un Nokia de exemplu poti sati ei un telefon normal, Fara camera fara nimic doar de sunat si de raspuns pentru ca nu trebuie teluri foarte scumpe de ex un Nokia de sunat si de raspuns daca vrei sa faci o poza ia-ti un aparat photo. Daca vrei sati asculti muzica eati un mp4 sau mp3. Sper sati placa sfatul peu eu te las si in privinta raspunsului tau Nokia x2 e mai potrivit dar si Nokia x3 e foarte bun de fel dar nu are un aspect foarte placut mai ales cel argintiu