| Luci88 a întrebat:

ce `se intampla daca dau Curatare la Laptop cu CCleaner? imi sterge fisiere? ce se intampla? trebuie sa selectez eu ceva ca sa nu imi stearga? Va multumesc. Funda X

Răspuns Câştigător
| ஜÐαɾκPαɳteɾஜ a răspuns:

Ccleaner'ul nu sterge fisiere din calculator.De exemplu daca intrii pe o mie de link'uri si apoi iti merge greu dai pe ccleaner si iti elibereaza pc'ul. Sterge history si altele.Nu il asculta pe petru_micu_1971 ca eu folosesc programul si merge mai usor.winking

3 răspunsuri:
| Petru_Micu_1971 a răspuns:

Sa nu faci asta... o sa-ti stearga toate fisierele salvate pe laptop-ul tau. Daca vrei sa stergi ceva du-te frumos la fisierul acela - click dreapta-delete si gata!
Sper ca am ajutat. Funda?

| qwertyasdf1234 a răspuns:

Iti sterge fisierele de care nu ai nevoie ( temporarele, de ex imagini salvate de pe pagini web etc)
bifezi/debifezi ce vrei sa iti stearga.
Daca nu intelegi programul, exista si versiune in limba romana, ce-i drept nu f bine tradusa, dar poate iti e de ajutor.

| AlexPaliciuc a răspuns:

Dupa cum a zis qwertyasdf1234 iti sterge doar fisiere de care nu ai nevoie Registry nefolositori doar daca te duci la Tools si stergi tu ceva in rest nu ai de ce sa-ti fie frica eu folosesc de mult timp Ccleaner si nu am nici o problema ma ajuta foarte multwinking
Poti folosi Ccleaner fara nici o problema big grin