| SwettyCat a întrebat:

Buna TPU...ce spuneti de telefonul Nokia c5-03? (nu din punct de vedere al pretului) Ofer funda!

5 răspunsuri:
| abyy95 a răspuns:

Ma este destule de bun poti descarca multe aplicatii de pe ovi.bateria daca tastezi tot timpul pe el. tine o zi.are un ecran destul de rezistent la zgarieturi...eu zic este comparabil cu Sony Ericsson xperia x8 mie unu imi place mai mult xperia

| iuo a răspuns:

Am eu...si nu sunt prea multumita de el. nu pot sa trimit melodii prin bluethooth,nu pot sterge, nu am quick office, desi pe site scria ca are si ca ar avea. touchu nu merge ft bine.bateria ma tine maxim 2 zile.Nu il recomand. mai degraba iti iei un c5 simplu, e mult mai bun

| MYK3 a răspuns (pentru iuo):

Poate nu sti tu sa trimiti pe bluetooth si cine a zis ca Nokia are quick office ca numa alea cu android au! sunt sigur ca vrei sa trimiti pe unul cu android si nu poti! nu poti pentru ca la android nu e de ajuns sa activezi bluetoothul trebuie sa intri in setari si sa dai pe wifi si dai pe setari bluetooth si dai pe se poate descoperii! altfel nu poti

| SwettyCat explică (pentru iuo):

Eu cred ca nici nu ai Nokia c5-03 pentru ca poti sa trimiti
prin bluetooth,prin mesaj, prin e-mail, incaracre si are quickoffice.

| costzy a răspuns:

Mda.e super dragut telefonul, su la un pret bun, avand in vedere ca are wi-fi si 3G.