Eu zic Lg optimus L9...De ce?
Are android 4.0, camera 5 mpx cu blitz, ultima versiune de bluethoot.Este marisor.
Funda?
Ca marime Orange yumo e mai mare, dar nu stiu ce sa aleg...
Eu zic ca Lg optimus L9 e mai frumos decat Orange yumo..Parerea mea..acum depinde si de tine..care iti place mai mult.Tu alegi, nu noi
Orange e mai bun, are specificatii mai bune, deci poti juca jocurile mai fluent, in plus arata foarte bine
Nene care din ele cas doua!
Hiro nenea
Pai asa zi
Se pare ca nici unu nu m-a multumit...pana la urma mi-am luat un vonino ego qs, acesta se comporta excelent si nu am avut vreo problema(ar mai fi si faptul ca e al treilea smartphone cu android si mai am si o tableta--experienta) mersi oricum de raspunsuri!
Care din ele (la Orange ma refer)?
In ciuda caracteristicilor tehnice ale lui Orange Yumo sau Hiro, este mai bun LG Optimus L9! Mai renumit, mai bun!
Nu l9 e in urma fff mult si cu android cu tot, ei spun ca l9 ca este cunoscut dar hiro il face praf pe l9 crede-ma le-am avut pe amandoua si acum am hiro
Acuma nu ca i fac reclama dar Orange hiro e super ca telefon ca si greutate ca si model adevarat camera e mica de 5 mpx dar la 400 de ron fara abonament este de o calitate extraordinar de buna filmeaza la calitate hd cu 30fps nu are lag in jocuri fotografiile pe care le face sunt destul de bune eu l-am luat si nu sunt deamagit de el
Eu iti zic ca optimus l9 merita, alea de la Orange is modificate la greu, plus ca ai o groaza de aplicatii instalte de ei...si totusi is telefoane Orange, chiar merita?
rawrew întreabă:
anonim_4396 întreabă: