| SweetFashion a întrebat:

Ce telefon sub 1000 de lei recomandati, cu camera buna (8mp).Sau imi puteti spune cu cat se va ieftini iPhone 5 dupa aparitia telefonului iPhone 6? FUNDA pentru ambele raspunsuri!

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De circa 3 saptamani mi-am luat un Allview V1 Viper. Este extraordinar! Normal ca se va ieftini dupa aparitia unuia nou. Intotdeauna s-a intamplat asa.

| DenisIonut01 a răspuns:

S2 este sub 10 mil

| valentino52 a răspuns:

Cand apare Iphone 6, Iphone 5s va costa intre 1400 (cele fara cutie, cu R sim sau codate sau care sunt zgariate) pana la 1800 (cele care arata bine si au toate accesoriile, neverlocked sau blocate pe vdf ro, Orange ro). Iphone 5 va costa intre 1000-1200 maxim (cele care arata bine si nu sunt codate) si poate ajunge si la 750 800 lei daca e codat. Asa s-au mentinut preturile si cand a aparut iphone 4s si au scazut preturile la i4 si 3gs, si cand a aparut iphone 5, si cand a aparut 5s au scazut preturile la iphone 5 si 4s. Asta este pretul pietei si asa se va mentine intotdeauna atat timp cat modelul nou de iphone nu va costa 100 de milioane si se mentine la 3200 lei aproximativ cand apare in magazin.

| iOSi a răspuns:

Eu, personal cred ca iPhone 5 dupa lansarea lui iPhone 6 va fi intre 1200-1400 lei. Iti recomand cu caldura un iPhone 5.

| Capone_Matey_1996 a răspuns:

Eu zic ca la 1000 de lei poti sa iti ei un s3, sau un iphone 4s!