Linux Mint Mate este si mai bun daca nu esti un gammer inrait. Poti juca jocuri din Windows cu Wine (e un soft ajutator). Daca nu, Windows 7. In ciuda tuturor daca ai 3-4 Gb de RAM si un procesor mai bun de dual core e bine sa pui pe 64 bit.
Am 8 Gb de RAM si un quad core
Recunoaste instructiuni pe 64 bit? Mai bine spune-mi numele procesorului!
As avea nevoie de Windows deoarece vreau sa-l folosesc pentru gaming, si in plus nu pot sa-l customizez... E ca si cum as ramane "fixat" exact cum a venit.
Am un procesor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz 2.39 GHz
E bunicel pentru ce-ti trebuie. Succes!
Windows7 e mai stabil si e tot ce-ti trebuie, daca nu ai pretentii (nu ai cum, pe un sistem vechi)
Dintre cele doua Windows 7-le e mai bun (dupa parerea mea). Chiar si daca ai vrea sa instalezi Windows 8.1 nu stiu cate de usor vei gasi drivere pentru un laptop vechi de 6 ani.
O sa ma gandesc si la asta.
7,lasa abominatiunea aia de 8.1. O merge bine in browsing ca toate merg, dar cand e vorba de gaming, alt tab, sa te misti repede dintr-un tab intr-altul, n-ai cu cine te intelege, e cea mai amestecata interfata.
"7,lasa abominatiunea aia de 8.1." Ce tare suna!
Corect! Si eu tot la 7 m-am intors.
Windows 7 consuma mai putine resurse?
Windows 7 este cel mai bun. windows 8, 8.1 si 10 sunt un esec din punctul meu de vedere.
Nu ma intereseaza asta. Eu vreau sa stiu daca Windows 8.1 consuma mai multe sau mai putine resurse fata de Windows 7.
Buna, iti raspund de pe 8.1, e bun, ba chiar foarte bun, totul il prinzi din zbor imediat, nu are chestii complicate, ba chiar imbina utilul cu placutul, adica e modern, usor de folosit, rapid si are o interfata da nota 10
Asta e strict parerea mea, dar ti l recomand
Si eu sunt de acord. Dar consuma mai putine resurse fata de Windows 7?
La ce te referi?
Windows 8.1 foloseste mai putine resurse ( De exemplu: CPU usage e de 25% la Windows 7 si 15% la Windows 8.1 ) Daca merge mai fluent si mai rapid Windows 8.1 fata de Windows 7
Windows 7 este cel mai bun. daca vrei sa consume mai putine resurse ia-l pe 32 biti...nu are asa multe functii.
Problema este ca am 8 GB de ram si daca-l pun pe 32 de biti o sa-mi recunoasca doar 4 GB de RAM.
anonim_4396 întreabă:
Lavinia_Cristina_ întreabă: