| Kijk a întrebat:

Ce windows recomandati pentru laptopul meu Acer Aspire 5630 procesor Intel(R) Core (TM)2 T5500 1.66GHz, ram 2GB si HDD 160GB? Dintre windows xp sp3 si windows 7? Care credeti ca este mai potrivit?

9 răspunsuri:
| Userrr a răspuns:

Windows 7

| uKa_5544 a răspuns:

Eu sincer cred ca windows 7 e mai bun pentru ca tatal meu a instalat pe Acer, windows 7 si merge foarte bine deci iti reomand windows 7tongue
P.s. Se potriveste si cu precesorul

| Aesir a răspuns:

Windows xp sp 3 fara nici o indoiala

| Alexsb2006 a răspuns:

Clar windows 7, am un laptom dual core si ruleaza perfect windows 7 pe 64 de biti, nu am avut nici o problema de mai bine 1 de un an de cand il am.

| ADDYYY a răspuns:

Poi avand in vedere ce ''contine'' laptop-ul tau si totodata secolul laughing, o sa-ti mearga foarte bine windows 7 pe el.

| valentingb a răspuns:

7. al meu are 1.5 ghz in overclock, 1.2 normal. Da, merge mai greu, dar nici nu fac mare lucru cu el.
sp3 poate o sa mearga mai repede, dar 7 e mai fain si mai destept si mai intuitiv

| Andutu_5204 a răspuns:

Ti-as recomanda windows 7 sp1. Si eu am un HP o idee mai bun si se misca super ok, pe XP te vei chinuii cu driverele, Windows7 recunoaste mult mai multe drivere, am incercat sa imi instalez eu XP-ul si nici nu am reusit pentru ca nu imi vedea hard-ul a trebuit sa bag un driver in install dar cand am vazut ca trebuie sa instalez orice pe XP am renuntat la el.

| CoxOno a răspuns:

Daca vrei sa al ai pentru internet Windows 7 Ultimate
Iar daca vrei sa faci geiming ati sugerez Windows Xp Sp3

| EMIN3M_5139 a răspuns:

Septe