Eu as alege in locul tau aparatul foto.Este mult mai important dupa mine. Sper ca te-am ajuat!
Pai depinde si de tine. Daca iti place sa faci poze/nu ai un aparat foto mai bine ia-ti un aparat. Crede-ma psp il folosesti putin si apoi il pui bine (ca in cazul meu ) asta daca nu esti un gammer cu adevarat. Oricum mai bine ai cheltui banii pe un aparat decat pe un psp.
Aparat, te plictisesti de playsation. Plus, imortalizezi momentul si te poti gandi la poze fotogenice. Eu asta as face.
Dacă nu ai aparat foto, cumpără-ți unul. PlayStation-ul nu e prea folositor.Eu aparatul de fotografiat l.aș alege. Oricum, Baftă în alegeri!
Eu zic un play station portable e mult mai distractiv sa te joci decat sa faci poze
Aparat foto! PSP-ul este deja demodat. daca este sa iti iei PSP ia-ti psp vita. atunci da ia-ti psp!
Pai depinde de ce preferinte ai tu. Daca vrei sa te distrezi cand te plictisesti ia-ti PSP, daca vrei sa faci poze si sa pui pe facebook, twitter, ..etc ia-ti aparat foto.TU ALEGI. Funda daca vrei
Psp deoare ce la el poti sa pui si camera foto dar nu e la fel de buna ca la aparat
dar daca e un aparat cu peste 16mp si filmare ful hd eu ti-l recomand
adica depinde de ce aparat foto
Pai eu zic PlayStationPortable deoarece poze poti sa faci si cu telefonul
hau2 întreabă: