| GrepolisKing a întrebat:

Buna TPU
Ce ziceti sa imi iau un PlayStationPortable sau un aparat foto?

Răspuns Câştigător
| MissIoana2002 a răspuns:

Eu as alege in locul tau aparatul foto.Este mult mai important dupa mine. Sper ca te-am ajuat!

14 răspunsuri:
| pure9 a răspuns:

Pai depinde si de tine. Daca iti place sa faci poze/nu ai un aparat foto mai bine ia-ti un aparat. Crede-ma psp il folosesti putin si apoi il pui bine (ca in cazul meu ) asta daca nu esti un gammer cu adevarat. Oricum mai bine ai cheltui banii pe un aparat decat pe un psp. happy

| peste2009 a răspuns:

Eu zic camera foto! Macar nu iti strici viata cum ai face cu psp...

| cristiiiiiii a răspuns:

Depinde ce iti place mai mult. eu as alege psp-ul

| TPUpunct a răspuns:

Alege mai bine PSP...te vei distra mai mult cu el!

| SabinCrb a răspuns:

Aparat, te plictisesti de playsation. Plus, imortalizezi momentul si te poti gandi la poze fotogenice. Eu asta as face.

| LolaLollita a răspuns:

Daca nu ai aparat foto, asta ar trebui sa alegi!

Răspuns utilizator avertizat
| Juleuuss a răspuns:

Dacă nu ai aparat foto, cumpără-ți unul. PlayStation-ul nu e prea folositor.Eu aparatul de fotografiat l.aș alege. Oricum, Baftă în alegeri! kiss

| Lykan a răspuns:

Eu zic un play station portable e mult mai distractiv sa te joci decat sa faci poze

| RawGrey a răspuns:

Aparat foto! PSP-ul este deja demodat. daca este sa iti iei PSP ia-ti psp vita. atunci da ia-ti psp!

| SpLyTTeR21 a răspuns:

Eu zic sa iti iei PlayStation

| ClaudiuGoosty a răspuns:

Pai depinde de ce preferinte ai tu. Daca vrei sa te distrezi cand te plictisesti ia-ti PSP, daca vrei sa faci poze si sa pui pe facebook, twitter, ..etc ia-ti aparat foto.TU ALEGI. Funda daca vrei

| XTREBORX a răspuns:

Psp deoare ce la el poti sa pui si camera foto dar nu e la fel de buna ca la aparat
dar daca e un aparat cu peste 16mp si filmare ful hd eu ti-l recomand
adica depinde de ce aparat foto

| Sweet_Arahida_1990 a răspuns:

Pai eu zic PlayStationPortable deoarece poze poti sa faci si cu telefonul