| cmihai98 a întrebat:

Buna TPU cine imi spune si mie un program cu care as putea gasi drivere, dar nu vreau drivere executabile adica de acelea tip.exe
Vreau drivere pe care le pot adauga intr-un windows si creed ca ele sunt de tip.txt dar nu sunt sigur?

5 răspunsuri:
| 3rN3SyTo a răspuns:

Nu exista drivere.txt driverele sunt exe. sau.rar daca sunt arhivate dar daca ai nevoie de drivere spune mai exact la ce si pentru ce windows si poate te pot ajuta

| cmihai98 explică (pentru 3rN3SyTo):

Imi trebuiesc drivere pentru. windows 7 (x86bit); sa iti spun mai in amanunt pentru. ce imi trebuiesc driverele!
Vreau sa costumizez un windows 7 cu driverele de la PC-ul meu pentru. viitor cand voi mai instala acest windows sa nu mai instalez manual driverele!
Si nu stiu exact in ce format trebuiesc driverele doar ca stiu ca nu trebuiesc.exe sau arhivate cum ai spus tu

| 3rN3SyTo a răspuns:

:D asa trebuiesc sa fie.exe ca pe viitor sa le pti instala daca iti mai pui alt windows in fine te incurgi dar te las ca te vei descurca tu ai sa vezi ca asa trebuiesc sa fie.exe pentru ca ele trebuiesc executate cand le instalezi in fine uite intri aici http://www.ma-config.com/en si descarci o mica aplicatie apoi o instalezi si dupa ce e instalata o vei lansa si ea te va redirectiona tot pe acel site de unde ai descarcat-o, si acolo cauti optiunea my drivers, iti arata driverela tale si iti da optiunea sa le si descarci GRATIUT si sa le salvezi, daca nu te descurci si vrei sa te ajut atunci da-mi privat!

| gelu1970 a răspuns:

Tip.txt e o arhiva tip word de exemplu.
un driver e o aplicatie tip.exe ce se instaleaza.
cred ca ai pus problema putin confuz.