In general orice telefon are in setari o optiune ge : ignore list sau blacklist.Introduci acolo numarul care te deranjeaza si nu vei mai fi suparata de acele apeluri.Acelei persoane ii va suna tot timpul ocupat cu apeleaza numarul tau.
Da! Se poate doar ca dureaza.Pai intri la setari telefon si gasesti pe acolo (daca telefonul e performant nu trebuie chiar performant) la apeluri si apoi blochare apeluri si alegi doar 10 persoane care sa te sune.
Daca iti da cu necunoscut nu prea cred ca ai ce-i face daca nu te suna cu necunoscut poti intra la barare apel si alegi acel nr. eu asa am scapat de unii
Data viitoare cand te suna cineva sau iti da mesaje si nu conosti sua te suna cu secret s, ar fi bine sa nu raspunzi deloc. Se va plictisi . Eu asa fac si funcioneaza :d.
Pai la setari apeluri intri pe respingere la nr resprectiv sau la toate apelurile necunoscute (daca asa e) sau te duci la Vodafone, Orange, cosmote depinde ce retea esti, si le spui sa iti blocheze nr. ala sa nu te mai poata suna
Pai nu cred ca poti face asta dar cred ca poti sa iti satezi telefonul pentru respingere automata la pers care te sauna, sper sa poti sau sa iti fe de folos ce ti-am zis... pupici