Frate! Ce ai tu aici e tezaur national! Funda? App cat ai dat pe ele? Private Message xD
Nu pot sa zic decat ca esti tampit sa cumperi asa calc pentru gaming.Placa viedo e pentru proiectare 3D NU GAMING.i7 960 e de 3.2 nu 3.6...si toata treaba asta consuma cam 500-550w nu 1200. Daca n-ai o treaba cu calculatoarele intreaba pe cineva...asta e un calc de 60 mil pe cand tie iti trebuie unul de cam 25 dar facut bine nu cu nVIDIA quadro ))))))))))
Mai mult ca sigur eu am nVidia Gt220 1gb, Intel quad 2. 6ghz si 8gb ram si imi merg toate la setari maxime
Am Phenom II x4 3.2 + gtx460 1gb ddr5 256 biti + 4gb ddr3 1800 si merge tot racheta nu inteleg de ce sa arunci asa banii aiurea
Apropo i-am facut oc la procesor ca inainte era cum spunea @conundrum, avea 3.2
Oricum, am zis asta pentru. ca e ff scump. De fapt, ca sa stie toata lumea, ce are el aici e configuratie Office, nu gaming. De 2500 RON iti iei un PC BUN pentru gaming. Al meu a facut approx 4000+, si am i3 2100, HP 1TB SATA-II 7200 RPM GE262AA, 6 gb ram ddr3 KingMax, Gigabyte GeForce GTX 560 Ti OC 1GB DDR5 256-bit, Gigabyte GA-H61M-D2-B3 baza si o placa audio ff buna da nu mai stiu cum se cheama(ma rog, nici pe cele mentionate nu stiam intreg numele l-am cautat pe net.). Ma rog. mai am componente cum ar fi sursa buna, ventilatoare, sistemul de racire bling-uri si beculete... ma gandesc sa mai bag vreo 1000 de lei in el
@DarkSide placa aia e graznica, am 9400 si merge de 6X mai bine ca 220.
Tipul a vrut doar sa se laude, habar nu are calculatoare.
Calculatorul deja nu mai este de gaming are dreptate @conundrum.La anul in vremea asta cand o sa apara alte jocuri nu o sa mai mearga pe maxim.
Post stupid e ca si cum ai zice mi-am luat un porsche am dat 100000euro pe el ca sunt smecher apropo pot sa intrec o bicicleta cu el? si in legatura cu sistemul keep dreaming
Ba esti nebun? Tii un quadro 6000 pe un gaming si eu ma chinui sa fac rendere video si proiecte AE pe rasnita mea de PC?
Imposibil!
Ori taicatu e Gigi Becali ori te'ai informat pe net si ne minti pe noi aici sa ne facem inima rea!