| GabrielGL a întrebat:

cu un telefon pot trimite ce fac pe tel in televizor prin cablu sau wifi?

Răspuns Câştigător
| Goete a răspuns:

Se numeste screen mirroring si sunt o multime de posibilitati pentru a transmite in direct imaginea si sunetul telefonului pe tv, cu sau fara cablu. Cele mai moderne telefoane e prin simpla conectare a unui cablu Usb-c la HDMI, sau o poti face fara cablu la un tv care nu e necesar sa fie Smart TV, prin conectarea unui ChromeCast la intrarea HDMI a televizurului sinrealizand transmiterea imaginii si sunetului prin chromecast, fara cablu. Unele telefoane (Galaxy Note 8, 9, 10 - dar si altele), au o statie de incarcare cu iesiri usb, hdmi, pe care o toti conecta la tv, monitor si in toate cazurile (si cu chromecast sau alt dispozitiv similar) poto folosi un mause si tastatura. La gama Galaxy si in Android 10, odata conectat telefonul la tv sau monitor, prin cablu, sistemul operativ se adapteaza la ecranul mare si apare in stil asemanator cu windows-ul din calculatoare. Pentru detalii concrete scrie-mi in privat

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Găbiță mamă, mai scrie odată că nu pricepe nimeni ce vrei

| Ciprian0106 a răspuns:

Nu, nu poti face transmisie de pe telefon pe televizor pentru ca nu ai intrare vga la telefon

| Luca_David_1978 a răspuns:

Poti face asta prin 2 posibilitati:

1. Telefonul si televizorul au mufa de intrare HDMI (ai nevoie si de un cablu HDMI. (poti obtine info. de pe internet)

2. Ai televizor smart-TV cu Bluetooth incorporat. Poti connecta televizorul si telefonul in acest mod.

Mai pot exista cateva modalitati insa acestea sunt recizate in cartea tehnica a TV-ului (neaparat smart-TV).

| Goete a răspuns (pentru Luca_David_1978):

Nu e nevoie neaparat de smart tv si nici de telefon cu mufa hdmi
Usb-c transmite si video si sonor si inalambric poti utiliza in tv google chromecast sau alt dispozitiv care suporta screen mirroring, poti sa ai un jaf de telefon si un jaf de tv

| Luca_David_1978 a răspuns (pentru Goete):

Ba, nu stiu. La mine asa merge.

Eu nu spun ca nu merge asa.
Doar ca nu e unica posibilitate si nu ai nevoie neaparat de telefon cu HDMI si smart tv cu bluetooth

| Luca_David_1978 a răspuns (pentru Goete):

Aa, ok, mersi. Ce alta posibilitate ar fi pentru. ca ma intereseaza si pe mine. Ms! =)

Citeste raspunsurile mele si daca nu intelegi ceva in concret, iti explic aici, sau in privat