| MatsuKeruGirl a întrebat:

cum adaug inca cateva melodii pe un cd (care are melodii) stiind ca am Nero Burning ROM 11, am incercat eu asa de capu meu dar, nu stiu, nu imi dau seama, imi zice sa fac un cd nou, dar nu e ceea ce vreau eu. funda! va rog frumos sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| th3on3 a răspuns:

Buna! Daca pe el scrie doar CD-R (Compact Disc-Recordable), deodata ce a fost inscriptionat nu mai poti modifica nimic pe el, dar daca scrie CD-RW (Compact Disc-ReWritable), se poate modifica continutul acestuia. tongue

5 răspunsuri:
| ゼロの a răspuns:

Pai cand l-ai facut prima oara ai dat sa il inchida sau sa il lase sa fie scris pana cand nu mai are loc?
Daca i-ai dat sa il inchida atunci nu mai ai ce face.
Daca l-ai lasat in pace atunci ar fi trebuit sa te lase sa il scrii de capul tau.

| alexhardy a răspuns:

Daca Cd-ul a fost scris prima data cu optiunea Multi Sesion poti adauga in limita spatiului disponibil pe CD.
Este al fel cum ai scrie un CD nou. Deschizi nero, selectezi audio sau Cd data (pentru mp3). mai departe cred ca stii.

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Poti doar daca Cd-ul e Cd-Rw, la Cd-R-uri nu se poate, doar cd-rw-urile merg re-facutehappy.
vezi ce mel ai pe el daca e cd-rw, le bagi in pc, [le poti lua din nou de pe:fisierulmeu.ro, sau de pe youtube bagi link la youtube-mp3.org, ] si re faci cd.ulhappy!

Succesbig grin

| oneversace a răspuns:

Cd este cd-r sau dvd-r asa ca iti spune sa reintroduci un alt cd gol

| oaname a răspuns:

Poi...eu ce sa zic! Nu vreau sa te fac sa te simti rau dar nu prea e de folos Nero! Mai bine, Pentru a putea adauga alte melodii dupa...sa faci cd altfel: Marchezi melodiile, apoi dai clik dreapta pe ele si dai trimitere la Unitate CD sau DVD! Apoi trebuie sa iti apara in coltul din dreapta a ecranului un balon pe care ar trebui sa scrie Fisere gata pentru inscriptionare! Dai alolo si apoi sau Scrierea acestor fisere pe CD! Cand e gata Cd va fi scos din unitate! Daca vrei sa mai pui alte melodii pe acel CD procedezi la fel! Multumesc!
FUNDA?