| Niku3 a întrebat:

cum aflu parola de la un id-yahoo, fara a raspunde la intrebari, deoarece nu mai tin minte ce am raspuns, precizez ca este id-ul meu personal si nu al altei persoane.

Răspuns Câştigător
| IepureleCuLopată a răspuns:

Nu mai ai altă cale, decât dacă la înregistrare ai pus un număr de telefon ( dacă l-ai pus poate să te verifice prin telefon dacă e adresa te de e-mail cu un cod, și să îți schimbi parola).

Nu poți altcumva.

5 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Folosind adresa de e-mail secundară îți poți recupera/reseta parola. Dacă nu ți-ai pus mail secundar atunci cu numărul de telefon. Dacă l-ai pus fals ghinion, nici dacă trimiți notificare la ei nu prea cred că te vor crede că est adresa ta.Succes

| Latinmoon a răspuns:

Ar mai fi alta cale daca ai pus nr de telefon sau adresa de email alternativa.
Good luck!

| Different69 a răspuns:

Cand ti-ai facut id-ul a trebuit sa scrii un e-mail alternativ, daca ai scris acel e-mail alternativ atunci intra pe el si trebuie sa ai un mail de la yahoo cu parola.

| alexpoint a răspuns:

Salut, daca nu ai setat o adresa secundara de e-mail pentru recuperarea parolei si nici nu mai stii datele la intrebarile de securitate, nu mai poti recupera parola.

| Niku3 explică:

Va multumesc din pacate n-am pus nici un numar de telefon si nici email, dar mi-am facut altul si am avut grija sa pun.happy